Rólunk

A BR Cukrászműhely 2011 novemberében nyitott meg. Az első pillanattól fogva filozófiánk alapja a cukrászhagyományok tisztelete, a tradicionális receptek követése. Ennek jegyében nálunk a krémek, a tészták mind hagyományos módon készülnek. Nem használunk ízfokozókat, illetve egyéb mesterséges anyagokat, adalékokat. Fontos, hogy a csillogó gyümölcsök és a pompás habok olyan desszertet rejtsenek, amelyeknek ízvilága nagymamáink süteményeit idézik fel.

Fogjuk tehát a tejet, a tojást, a lisztet és a cukrot, szükség esetén a friss gyümölcsöket, ezekből készítjük el termékeinket. Fontos az ízvilág, de napjainkban az sem mindegy, hogy néz ki az elkészült sütemény, így a látványra is nagy hangsúlyt fektetünk. Tapasztalatunk szerint, igény van a minőségi munkára. Éppen ezért egy jó cukrásznak magasfokú kreativitásra, sokoldalú tudásra van szüksége: ha a helyzet úgy kívánja, tudnia kell festeni, szobrászkodni, mindent lemásolni a világból.

És ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, szükség van két fontos összetevőre: egy nagy csipet szakértelemre és egy jó adag szenvedélyre is. Ezek tehát a fő összetevői a BR Cukrászműhely süteményeinek.

 

Bernáth Roland

tulajdonos, mestercukrász

“Tízéves korom óta vagyok a cukrászmesterség rabja. Nem én voltam az első a családban, aki ezt az utat választotta. Édesanyám is cukrász, a családi vállalkozásban pedig elvárás volt, hogy sokat segítsek. Elmondhatom, hogy sütemények és torták között nőtem fel. Sokat köszönhetek édesanyámnak, hiszen az általunk használt receptek többsége tőle származik. Az ő több évtizedes munkája alapozta meg, a cukrászműhely jövőjét is.

Mára már saját cukrászüzemem van, ahol a sütemények nem az aktuális trendeket követik, csupán egyszerűen, természetesen finomak.

A vevők elégedettsége számunkra a legfontosabb. Nincs nagyobb elismerés annál, mint látni a vásárlók örömét, amikor látják, hogy megvalósítottuk az általuk megálmodott ünnepi tortát.

Az édes ízeken túl közkedvelt vevőink körében a sajtos rudacskánk is. Ezeket az apró, belül omlós, kívül ropogós sós süteményeket tradicionális receptúra alapján készítjük.

A sós ízek kedvelői ezen kívül választhatják még a sajtos csigát, a sajtos tallért, a töltött sajtost és a frissen sült túrós pogácsát is, melyek szintén hagyományos receptúrák alapján készülnek.